Voitolla saunaan!!

[VOITTO 5-4]

Kyöpelin lauantain trillerissä antoi karhulauma lippurahoille vastinetta. Ensimmäisen erän jälkeen näytti siltä että kotijoukkue vie ja ValKi vikisee. Toiseen erään lähdettiin otsojen johtaessa peliä 2-0 Tuukka Karjalaisen ja Joonas Miettisen maaleilla.

Toisessa erässä asetelmat tasoittuivat ja erän puolessa välissä ValKi nousi 2-2 tilanteeseen Elmeri Kotron ja Joni Kettusen maaleilla. Matias Karttunen herätti kotiyleisöä tutuksi tulleella nousullaan vasemmasta laidasta, ohittaen härkämäisesti vieraitten puolustajan ja nostaen mustan rystyllä yläpörsään, ohi hyvin pelanneen vieras veskari Tomi Raution. Tästä ei kulunut hetkeäkään kun vieraitten Mika Laaksonen tasoitti ottelun jälleen. Erän lopussa Kyöpeli hiljeni, kun Roope Lantta siirsi ValKin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon 3-4. Hetkeä aiemmin karhut jauhoivat kahden miehen ylivoimaa miltei kaksi minuuttia tuloksetta. Näissä numeroissa mentiin kolmanteen erään.

Kolmanteen erään karhut olivat juonineet reseptin, jolla pelin ote alkoi jälleen siirtyä kotijoukkueelle. Ajassa 50:01 Jere Savolainen päästää yleisön piinasta ja tasoitti ottelun tilanteeseen 4-4. Erä läheni loppuaan ja näytti jo hetken siltä että ratkaisua haetaan jatkoajalla, mutta karhut oli asiasta toista mieltä. Illan karhu Jere Savolainen kiersi maalin pitäen vahvasti suojaten kiekkoa ja kilautti p-pisteiden välistä tolpan kautta kiekon pesään huudattaen kotiyleisöä. Lopussa ValKi yritti tasoitusta ilman maalivahtia siinä onnistumatta.

– Ensimmäisen erän 2-0 johto tuli liian halvalla, huolimaton ja hyökkäysvoittoinen pelaaminen aukaisi useita huippu paikkoja ValKille. Toiseen erään lähdettiin nöyrtymään pelille, mutta kyllä se oli tämän joukkueen pohjakosketus tältä kaudelta. Viimeisen erän ryhtiliikkeellä ja Jeren maaleilla saatiin voitto, mutta kyllä tästä pitäisi oppia ottaa seuraaviin otteluihin jos meinataan voitosta pelata jatkossakin, päättää karhuluotsi Tiainen.

Karhut jatkaa tappiotta kahden kierroksen jälkeen.

Illan karhu, Jere ”Jertsi” Savolainen. Karhut haluavat myös onnitella suht’ tuoretta isää ja perhettä samalla. Onnittelut koko karhujen kiekkoperheeltä. Karhumaisen vahvaa tekemistä myös tällä saralla 🙂