Veljekset Heiskanen Oy karhulaumaa tukemaan!

Tervetuloa tukijoukkoihin Veljekset Heiskanen Oy.

Kiekkokarhujen Edustus ja Veljekset Heiskanen Oy ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta kaudelle 2020-2021. Karhut kiittää mitä nöyrimmin saamastaan huomiosta ja tuesta.

”Veljekset Heiskanen Oy on nykyaikainen rauta- ja maatalousalan vähittäiskauppa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, siksi panostammekin asiakaspalveluun, henkilökuntamme osaamiseen, koulutukseen ja palveluiden laatuun.

Lantmännen Agron maatalouskauppaa teemme viidellä paikkakunnalla; Vieremällä, Suonenjoella, Kiuruvedellä, Iisalmessa ja Kuopiossa. K-Rautakauppaa teemme Vieremällä, Suonenjoella ja Kiuruvedellä sekä maatalouskoneiden varaosakauppaa Iisalmessa ja Kuopiossa.

Suonenjoen myymälä on avattu vuonna 2000.

K-Raudassa haluamme tehdä rakentamisen ja remontoinnin aloittamisesta ja toteuttamisesta helppoa – ideasta kestävään lopputulokseen. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Lantmännen Agron monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat maataloustyökoneet, maatilatarvikkeet, konetarvikkeet, rehut, siemenet, lannoitteet, kalkit, polttoaineet, kasvinsuojeluaineet ja pienkoneet. Lisäksi ostamme ja myymme viljaa.

Meiltä saat myös laadukkaat Vehkapuu-keittiökalusteet ja -vaatekaapit. Lisäksi myymme kodinkoneita, merkkeinä Rosenlew, Electrolux, AEG sekä monia muita.”