Valmennus täydentyy!

Edustusjoukkueen valmennusryhmä täydentyy Olli Kortelaisella (kuvassa vas.) ja Erkka Häkkisellä (kuvassa oik.). Olli on valmentajan urallaan eteenpäin pyrkivä nuori valmentaja, joka on kouluttanut itseään määrätietoisesti. Olli oli jo viime kaudella edustuksessa mukana ottamassa tuntumaa valmentajan tehtäviin, mutta ei pystynyt vielä antamaan täyttä panostaan, koska junioripäällikön tehtävien ohella hän toimi myös KalPa/SuKiKa C-Mestis joukkueen valmentajan tehtävissä.

Erkka on taas yhtä kuin Kiekko-Karhu. Ere on peleissä aina tunteella mukana. Jokainen joukkue tarvitsee Erkan kaltaisen henkilön, joka on aina valmis laittamaan likoon oman persoonansa joukkueen yhteisten tavoitteiden eteen.

-Mahtava päästä jatkamaan edustuksen valmennuksessa. Viime kaudella olin joukkueen toiminnassa mukana alkuviikon harjoituksissa, mutta nyt on hyvä fiilis päästä mukaan ihan täysillä. Joukkue on todella iskukykyinen ja sen ympärillä aivan loistava tiimi muita tärkeitä toimihenkilöitä. Ei tarvinnut miettiä kahdesti mukaan tuloa. Hienoa myös saada Petri Tiainen Sukikaan päävalmentajaksi. Odotan yhteistyötä innolla. Meidän valmentajien tehtävä on nyt saada joukkue siihen iskuun, että tulosta tulee myös kaukalossa, päättää Olli Kortelainen.

-Itselle oli helppo päätös lähteä mukaan jatkamaan edustuksessa. Seura on antanut minulle paljon pelaajana ja itsellä kova halu auttaa seuraa eteenpäin. Itse odotan tulevaa kautta kovasti. Itsellä on kovat odotukset, että joukkue tulee menestymään ensi kaudella, toteaa Erkka Häkkinen.

-Valmennusryhmä on nyt valmis. Olen erittäin iloinen Erkan ja Ollin jatkosopimuksista. Olli pystyy seuraavalla kaudella tukemaan enemmän päävalmentaja Tiaista niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Ere on taas suonenjokelaisen jääkiekon ilmentymä ja persoona, pohtii joukkueenjohtaja Snäkin.