Taistelu alkaa

Sarja-avaukseen SuKiKa saa vieraaksi paikallisvastustaja Warkiksen. Kaikki viisi harjoitusottelua voittanut Warkis pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa jo heinäkuussa. On odotettavaa, että Warkis on taas kerran valmiina heti ensimmäisestä ottelusta alkaen.

– Warkis on luisteluvoimainen ja tiivis joukkue, joka nojaa vahvasti puolustuspeliinsä sekä muutamaan sarjan kärkipelaajiin kuuluviin yksilöihin, kommentoi päävalmentaja Petri Tiainen.

Kiekko-Karhut aloittivat harjoituskautensa vasta elokuun loppupuolella. Harjoitusotteluita joukkueella on alla yhteensä neljä. Suolahden Urhot kaatuivat molemmissa otteluissa niin kotona kuin vieraissakin. Gladiaattorit poistuivat kyöpelinvuorelta 6–1 tappion kärsineenä. Ainoastaan sarjanousija Vaajakosken Pelikaanit onnistuivat voittamaan viimekaudesta uudistuneen Kiekko-Karhut. Sarja-avauksesta sivussa ovat ainoastaan, Joonas Miettinen, Väinö Nivala ja Erkki Jaamalainen.

-Joukkueen osallistuminen harjoituksiin on ollut hyvällä tasolla heti alusta lähtien. Se on ollut tärkeää, koska vaihtuvuus joukkueessa on ollut iso. Jääharjoituksissa olemme saaneet hyvin ajettua sisään uudenlaista pelitapaa ja kaikki pelaajat ovatkin alkaneen sisäistää sen. Harjoituspeleihin olemme saaneet tuotua mukaan näitä uusia juttuja, joskin harjoiteltavaakin vielä löytyy. Harjoituspeleistä on poimittu hyvät asiat ja jatkettu kehitettävien osa-alueiden parantamista. Tässä vaiheessa kautta pelin ei pidäkään olla vielä täysin valmista mutta olemme siinä hyvällä tiellä. Viimeisin viikko on saatu painettua harjoituksissa neljällä kentällä mikä on näkynyt harjoitusten laadussa. Harjoitukset ovat sujuneet todella hyvin ja joukkue onkin valmiina sarja-avaukseen, päättää valmentaja Olli Kortelainen.

Ottelu alkaa klo 19.00 ja valmennukseen kuuluva Uroskarhu Erkka Häkkinen odottaa innolla illan ottelua ja toivookin suonenjokelaisten kiekkoihmisten löytävän hallille nauttimaan tasokkaasta ottelusta.

– Joukkue on uudistunut tulevaan kauteen. Se on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Uudet pelaajat ovat hyvin ottaneet paikan uudistuneesta joukkueesta. Joukkue onkin hitsautunut hyvin yhteen. Innolla odotan, kun kiekko tippuu jäähän tänään, puntaroi valmentaja Erkka Häkkinen.