Sopimusuutisia

Aleksi Khroustalev, Antti Hiltunen, Erkki Jaamalainen, Harri Niskanen, Jani Heikkilä, Jani Mölkänen, Joona Miettinen, Jussi-Pekka Ylönen, Markus Kuismin, Matias Karttunen, Petteri Korhonen, Santeri Luostarinen ja Valtteri Korhonen jatkavat Suonenjoella.

Olemme taustatiimin kanssa rakentaneet kauden 2020-21 joukkuetta läpi kevään ja iloksemme pystymme nyt jo julkaisemaan nipun tärkeitä jatkajia viime kauden joukkueesta. Tällä hetkellä näyttää sille, että viime kauden joukkueen runko tulee säilymään erittäin hyvin. Joukkue on nuori ja sille jäi varmasti voiton nälkää viime kauden pettymyksestä. Erkki Jaamalainen on muutaman välivuoden jälkeen pukemassa jälleen karhupaidan päälleen. Erkki on Rautalammin pelaaja ja on karhupaidassa jo lähes legenda. Tulemme jatkamaan joukkueen rakentamista ja tulemme tiedottamaan uusista sopimuksista hyvin pian! Joukkue tulee olemaan yhtä nälkäinen kuin talviunilta herännyt peto, päättää joukkueenjohtaja Jesse Snäkin.

– Hienoa, että saatiin näin monta pelaajaa sitoutumaan tulevaan kauteen jo tässä vaiheessa. Hyökkäyksen osalta varsinkin tärkeitä jatkoja. Nämä nuoret miehet on näyttäneet jo taitotasonsa ja pystyneet tekemään tulosta tässä sarjassa. Puolustuksen osalta Santerin jatko oli erinomainen uutinen. Uskon vahvasti, että tässä rungossa on paljon kasvuvaraa ja potentiaalia tulevalle kaudelle, pohtii päävalmentaja Petri Tiainen.