Sopimusuutisia: Joona Simonen SuKiKan veräjänvartijaksi!

Joona Simonen on 19-vuotias Pieksämäen Pallo-Seppojen kasvatti. Nuoresta iästään huolimatta Joona on pelannut jo kaksi täyttä kautta PiPSin edustusjoukkueessa ollen joukkueensa kantavia voimia. Joonan otteet kauden 2019–20 kevätpuoliskolla olivatkin jo todella väkeviä!

– Tulevalta kaudelta odotan kovia pelejä ja paljon onnistumisia yksilö- ja joukkuetasolla. Mielestäni joukkueella on realistiset tavoitteet pelata kevään viimeisissä peleissä. Henkilökohtaisesti tavoitteenani on pelata ehjä kausi ja olla voittava maalivahti. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin joukkuekavereihin sekä pelaamaan 2. divaria ensimmäistä kertaa. Kotiyleisöltä toivon, että tulette pelipäivinä paikan päälle kannustamaan meidät voittoon, pohtii Joona Simonen.

– Joona on nuori hyvän fysiikan omaava maalivahti, jonka kehityskäyrä tulee olemaan jyrkästi ylöspäin. Olemme todella tyytyväisiä pitkien neuvotteluiden jälkeen Joonan kiinnityksestä joukkueen vahvuuteen. Joona teki rohkean liikkeen siirtyessään tutusta ympäristöstä täysin uuteen ympäristöön. Uskon että se kasvattaa Joonaa niin pelaajana kuin henkilönäkin, puntaroi joukkueenjohtaja Jesse Snäkin.