Sopimusuutisia: Jani Lyytinen SuKiKaan!

Jani Lyytinen on yksi kaikkien aikojen parhaita pelaajia 2-divisioonassa. Lyly on pelannut myös useamman kauden Suomi-sarjaa sekä muutamia pelejä Mestistä. Pisteitä on kertynyt rautaliigassa 194 pelatussa ottelussa huikeat 233+428=661. Kyseinen pistemäärä oikeuttaa toiselle sijalle kaikkien aikojen tehotilastossa ja piikkipaikalle ei ole matkaa kuin 38 pistettä. Lyly tuo mukanaan valtavan kokemuksen ja esimerkin nuorelle joukkueelle siitä miten hyvän joukkuepelaajan tulee toimia niin jäällä kui sen ulkopuolellakin. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen kovimpia pelaajia, joka pukee karhupaidan päälleen!

– Janilla on pari vaikeaa kautta alla pahan loukkaantumisen jäljiltä. Paikat alkavat nyt olemaan pelaamisen edellyttämässä kunnossa. Saamme joukkueeseen roppakaupalla kokemusta ja hyökkäysosaamista. Lyytisellä on myös edelleen kova halu näyttää, että kuuluu sarjan kärkihyökkääjiin ja ettei pelitaidot ole minnekään kadonneet. Saadaan myös nuorekkaaseen joukkueeseen isähahmo ja hyvä joukkuekaveri, joka ottaa kaikki pelaajat huomioon, toteaa päävalmentaja Petri Tiainen.

– Hienoa tulla seuraan, jonka toiminnasta olen kuullut pelkkää hyvää ja jolla suunta on vahvasti ylöspäin. Seurassa kaikki on hoidettu viimeisen päälle. Joukkue ei ole viime vuosina pärjännyt kovin hyvin, mutta nyt on tullut paljon kovia pelimiehiä esim. LaLusta ja uskon että meillä on kaikki mahdollisuudet tapella mestaruudesta.

– Tulevalta kaudelta odotan joukkueelta nousujohteista suoritusta ja sitä että keväällä pelataan tosissaan sarjan voitosta. Omalla kohdalla tavoitteena on nousta kahden loukkaantumisen pilaaman kauden jälkeen takaisin sarjan kärkihyökkääjien joukkoon.

– Uskon tuovani nuoreen joukkueeseen kokemusta tiukoista peleistä ja myös voittamisesta. Turha tiukoissa paikoissa on jännittää liikaa mutta kaikki pitää tehdä voiton eteen. Päivittäisessä tekemisessä haluan myös olla esimerkkinä, sillä ainakin itse olen paljon tunnollisempi urheilijana kuin 25-vuotiaana. Ennen kaikkea mahtavaa liittyä joukkueeseen, joka tähtää voittoon, päättää Jani Lyytinen!