PETRI TIAINEN KIEKKO-KARHUJEN PÄÄVALMENTAJAKSI

Kiekko-Karhut on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Petri Tiaisen. Kiekko-Karhujen ja 35-vuotiaan Tiaisen sopimus on yksivuotinen.

Joukkueenjohtaja Jesse Snäkin kertoo Tiaisen valintaan vaikuttaneen todella vahvat työnäytteet Lapinlahden Luistimesta sekä pitkä kokemus jääkiekon parista pelaajana. Lapinlahden Luistin voitti Tiaisen käskyttämänä kerran Savo-Karjalan alueen mestaruuden sekä selvitti tiensä jokaisena vuonna playoff-peleihin.

Petri on valmentajana iältään vielä nuori, mutta hän on osoittanut silti pystyvänsä tekemään sarjassa kovaa tulosta. Hän kykenee kehittämään nuoria pelaajia tämän sarjan kärkinimiksi.  Valmentajana Petri pystyy tuomaan joukkueeseen vahvan tekemisen meiningin, luomaan hyvän ilmapiirin ja johtamaan joukkueen sitä kautta myös urheilulliseen tulokseen.

– Olemme aina kunnioittaneet toistemme tekemistä.  Olemme aina tulleet hyvin toimeen ja olenkin erittäin iloinen, että saimme Petrin valmentajaksemme. Seurallamme on yksi sarjan parhaista taustatiimeistä ja sitä tulee nyt täydentämään valmentaja, jolla on varmasti paljon annettavaa joukkueellemme, pohtii Snäkin.

Tiainen suuntaa valmentajan tehtävien osalta tuttuihin ympyröihin.  Hän pelasi viimeisen kautensa 2015-2016 Kiekko-Karhujen riveissä.

-Oma pelaajaura päättyi Suonenjoella ja siltä reissulta jäi hyvä kuva seuran toiminnasta. Kolme vuotta takana valmennusta samassa seurassa ja vaikka vaihtuvuutta oli aika reilusti pelaajistossa, näin oman kehitykseni kannalta järkeväksi hakea uusia tuulia valmennusuralle. SuKiKan joukkueessa on paljon nuoria pelaajia ja uskon, että pystymme molemmat oppimaan toisiltamme paljon kauden aikana. Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla. Saamme kilpailukykyisen ja eteenpäin pyrkivän joukkueen ensikaudelle, päättää Tiainen.