Legendan paluu!!

Legendan paluu!! Tätä on odotettu niin Suonenjoella kuin Rautalammillakin, mutta nyt se on totta, Erkki Jaamalainen pukee perjantaina jälleen karhupaidan päälleen! Kyseessä luontainen johtaja, joka haluaa aina näyttää tekemisellään mitä harjoittelu ja voittaminen vaatii. Mitään ei jätetä puolitiehen, oli se sitten jääkiekko, alamäkiluistelu tai metsästys. Tämä mies haluaa olla ykkönen!

– Olen erittäin tyytyväinen, että Erkki halusi tulla joukkueeseemme. Tämä on Suonenjokelaisen ja Rautalampilaisen jääkiekon kannalta todella merkittävä asia. Odotan todella innolla perjantaita, kertoo joukkueenjohtaja Jesse Snäkin.

– Pelaamattomuus ja vauhtiin totuttelu vie varmasti aikansa, mutta Eki on esiintynyt harjoituksissa edukseen. Saamme kokoonpanoon taitoa, luisteluvoimaa ja vahvaa molempiin suuntiin pelaamista. Haluamme olla työteliäs ja yhtenäinen joukkue, joten Eki on erinomainen lisä siihen sapluunaan, toteaa Petri Tiainen.

Millainen on tämän kauden joukkue kokeneen pelimiehen silmään?

– Nyt jonkin aikaa mukana olleena pitää kyllä sanoa, että joukkue on täynnä laadukkaita pelaajia, unohtamatta myös laatua ja kokemusta valmentajien osalta. Muutenkin joukkueessa on erittäin hyvä tekemisen meininki huollon ja joukkueenjohdon puolella. On ollut helppoa tulla osaksi joukkuetta, vaikka kopissa onkin paljon uusia naamoja.

Mitä tavoitteita sinulla on jääkiekon suhteen?

– Omana tavoitteena on saada peli ensin sille tasolle, että voin auttaa joukkuetta voittamaan otteluita. Laaja pelaajarinki tekee sen, että pelipaikka tai aika ei ole itsestään selvyyksiä. Töitä on tehtävä, että mahdun pelaavaan kokoonpanoon. Varmasti muutama peli menee vielä totutellessa vauhdikkaaseen kiekkoon pitkän tauon jälkeen mutta luottavaisin mielin olen! Treeneissä tuntuu kerta kerran jälkeen paremmalle.

Yleisö varmasti odottaa vesikielellä legendan paluuta jäälle. Mitä terveisiä haluat lähettää yleisölle?

– Toivotaan et perjantaina halli on niin täynnä kuin rajoitukset antavat myöten. Emäpitäjästä varmasti katsojia tulossa myös sankoin joukoin seuraamaan otteluamme, päättää Erkki Jaamalainen!