Lauantaina viskotaan löylyä lauteilta!!

[OTTELUENNAKKO]

Voitolla runkosarjan aloittanut Kiekko-Karhut saa lauantain kotiottelussa vastaansa uuden tuttavuuden Valkealan Kiekon. Viime kaudella III-Divaria pelannut ValKi on haalinut joukkueeseensa Kotkan Titaanien Suomi-sarja joukkueesta kentällisen verran pelimiehiä. Maalia vartioi Kajaanin Hokissa viime kaudella torjunut Tomi Rautio. ValKi kärsi avausottelussa 1-3 kotitappion Suolahden Urholle ja yrittääkin nyt avata pistesarakkeensa Suonenjoella.

Kotijoukkue luisteluttaa otteluun täydet neljä kentällistä. Ensiesiintymisen karhupaidassa tekevät Väinö Nivala ja mahdollisesti myös Joonas Miettinen. Puolustajat Jaakko Rask ja Joona Miettinen ovat työesteiden takia illan ottelusta sivussa kun taas hyökkääjä Markus Kuismin on puolustusvalmiudessa Karjalan Lennostossa.

Joukkueen Kapteeni Ilpo Mantsinen ennakoi huomenna pelattavaa kotiottelua:

-ValKi on täysin uusi tuttavuus, joten mielenkiinnolla kohti ottelua ja vastustajaa, josta ei etukäteen juuri mitään tiedetä. Toivottavasti saadaan vietyä peliä taas hieman eteenpäin ja pidettyä hyvää tempoa yllä koko pelin ajan, joka uppoaa myös yleisöön. Tiedossa ensimmäinen lauantaisauna kyöpelin vuorella SuKiKan riveissä, joten toivottavasti yleisöä saapuu sankoin joukoin vaatimaan karhua jäälle.

Joukkueet kohtaavat jo kahden viikon päästä uudelleen Suonenjoella, joten joukkueet tulevat toisilleen tutuiksi heti alkukaudesta.

-Lähdetään hakemaan kauden parasta peliä. Warkis pelin viimeisen erän yhtenäisyys niin ollaan varmasti vahvoilla ottelussa, päättää SuKiKan luottavainen päävalmentaja Petri Tiainen.