’Käkri’ tekee paluun!!

Edustusjoukkueen vahvuuteen liittyy Suonenjoen Kiekko-Karhujen oma kasvatti Petri Kääriäinen. Petri on kokenut pelimies, joka tunnetaan rautaisesta asenteesta, kunnostaan sekä luistelunopeudestaan. Petri on kiertänyt pari viimeistä vuotta alamäkiluistelun parissa kokien monta hienoa hetkeä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kyseessä on pelaaja, jolle joukkueen menestyminen on tärkeintä.

”Petri tuo joukkueeseen liikettä, asennetta ja kamppailuvoimaa. Pelaamattomuus muutamalta kaudelta tuo haasteita ensimmäisiin otteluihin. Petri on joukkueen kovakuntoisimpia miehiä, joten uskon että rautaisella asenteellaan pystyy heti auttamaan joukkuettamme. Hienoa saada nuoreen joukkueeseen omankylänpoika, joka painaa 110 % asenteella jokaisessa tapahtumassa ja haluaa auttaa joukkuetta voittamaan pelejä”, kertoo päävalmentaja Petri Tiainen.

Millä mielin Petri liityt jälleen SuKiKaan, ja miltä tämän vuoden joukkue näyttää kokeneen pelimiehen silmään?

”Paljon on vettä virrannut Suonenjoessa sitten viime pelini SuKiKassa. Nyt onkin erittäin hienoa jälleen pukea Kiekko-Karhujen pelipaita päälle muutaman vuoden tauon jälkeen. Joukkue on aloittanut pelit hyvin tuloksin ja uskon että tällä joukkueella on todella hyvät mahdollisuudet pärjätä tänä vuonna. Treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki. Joukkue on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta.”

Mitä tuot mukanasi joukkueeseemme ja mitkä ovat vahvuutesi pelaajan?

”Itse haluan tuoda joukkueeseen kovaa voitontahtoa sekä periksiantamatonta asennetta. Toivon myös, että voin näyttää hyvää esimerkkiä joukkueelle jokapäiväisessä tekemisessä. Vahvuuksiani ovat luistelunopeus ja monipuolisuus pelaajana.”

Mitä terveisiä haluat lähettää kotiyleisölle?

”Toivottavasti Suonenjoen hieno kiekkoyleisö löytää sankoin joukoin seuraamaan pelejämme. Sen lupaan, että tämän kauden Kiekko-Karhut taistelevat jokaisesta pisteestä kynsin hampain sekä tarjoaa yleisölle hienoja jääkiekko hetkiä”, päättää Petri Kääriäinen.