Jasu pelaavaan kokoonpanoon!

Kiekko-Karhuissa tekee tänään ensiesiintymisen Jussimatti Jaskari. Jaskari on Kouvolaisen kiekkokoulun kasvatti, joka on pelannut aikuisten pelejä Keupa HT:ssa, ValKissa, Iitti Hockeyssä ja KooKoo 65:ssä.

– Jasu on ollut meidän mukanamme harjoituskaudelta asti. Pelaamisen on estänyt loukkaantuminen Suolahdella pelatussa harjoituspelissä. Kyseessä on isokokoinen hyökkääjää, joka osaa käyttää hyvin kokoansa. Jasulla on myös hyvät pelitaidot, joten saamme kokoonpanoon lisää laajuutta. Olemme tällä hetkellä erittäin tyytyväisiä joukkueen rakenteeseen. 23 kenttäpelaajalla saamme harjoituksiin vauhtia sekä kilpailua pelipaikoista, puntaroi Petri Tiainen.

– Opiskeluiden perässä Kuopioon muuttanut rento ja helposti lähestyttävä äijä. Vaikka tuunki Kouvolan kupeesta niin oon ihan mukava tyyppi. Joukkuehan on hyvin liikkuva ja motivoitunut tähän kauteen. Koppiin on joka kerta mukava tulla, ku ilmapiiri on rento. Vahvuuteni pelaajana ovat varmaan monipuolisuus, peliäly ja maalinteko.

Odotan innolla avausottelua, vaikka pelipaikka ei ole ottelussa tuttu hyökkääjä. Loukkaantuminen harkkapelissä vähän harmittaa, ku olis tietenkin halunnut olla alusta asti mukana peleillä, mutta intoa löytyy sitäkin enemmän, toteaa Jussimatti Jaskari.