Ilpo Mantsinen pukee karhupaidan ylleen! Katso haastattelu!

Ilpo on 30-vuotias erittäin urheilullinen ja isokokokoinen puolustaja, joka on saanut kiekko oppinsa Lapinlahdelta. Kyseessä on yksi sarjan parhaita pelaajia niin kentällä kuin pukukopissakin. Viime kaudella Ilpo keräsi puolustajan tontilla 26 pelaamassaan ottelussa muhkeat 8+25=33 tehopisteet. Ilpo on myös luontainen johtaja, josta osoituksena on kuuluminen joukkueensa kapteenistoon viimeisenä kuutena kautena. Ilpo tulee olemaan erinomainen lisä nuoreen joukkueeseen ja varmasti pystyy auttamaan sitä menestykseen omalla kokemuksellaan. Kyseessä on parhaassa peli-iässä oleva pelaaja.

-Lapinlahdella olen pelannut koko urani ja SuKiKa on ollutkin se rakkain vihollinen, joten nyt ihan kutittelee vatsanpohjasta päästessään niin sanotun arkivihollisen riveihin. Toivon että saamme hyvän kauden aikaiseksi ja alamme voittamaan pelejä. Joukkue tulee tarvitsemaan yleisön tuen. Yleisöhän täällä Suonenjoella on ollut aina paljon ja voinkin sanoa, että kyseessä on innokas kiekkokylä. Tulen kyllä innostunein mielin seuraan ja toivonkin että pääsisimme virittämään tänne pientä buumia. SuKiKasta minulla on organisaationa erittäin positiiviset vaikutelmat.

Kentällä olen yksi sarjan parhaista puolustajista niin puolustus kuin hyökkäyspelissäkin. Haluan tuoda harjoituksiin vaatimustason, jossa tähdätään aina voittamiseen. Tätä kautta toivon, että se tulee näkymään myös peleissä.

SuKiKan joukkue on nuori, potentiaalinen ja toisaalta jo tasonsa osoittanut joukkue, jota me vanhemmat pelaajat tulemme täydentämään. Meillä tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen joukkue ihan ketä joukkuetta vastaan. Kaikki on kuitenkin loppujen lopuksi kiinni meistä itsestämme ja työnteosta että millainen kausi meillä tulee olemaan.

Lopuksi haluan toivottaa vielä kaikille Suonenjokelaisille hyvää kesää ja odotankin pääseväni tutustamaan teihin niin juniorista hallihenkilökuntaan sekä tärkeimpänä teihin faneihin, päättää hyväntuulinen Ilpo Mantsinen.

– Ilpolla on valtava sydän tähän lajiin. Kaksi vuotta pyöritti LaLun toimintaa, oli joukkueen kapteeni ja näytti esimerkkiä muulle joukkueelle niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Uskon että Ilpon otteet parantuvat kentällä entisestään, koska nyt toiminnan pyörittämisen kuorma tippuu pois ja hän saa keskittyä ainoastaan pelaamiseen, jolloin energiaa jää enemmän joukkueen tavoitteiden saavuttamiseen.

Ilpo on sarjan parhaita, ellei paras puolustamaan omalla puolustusalueella sekä samalla on myös tehokas hyökkäyspäässä. Erittäin hyvä hankinta ja sopii ensi kaudella mainiosti johtamaan omalla esimerkillään nuorekasta karhulaumaa, kertoo päävalmentaja Petri Tiainen

– Todella helposti lähestyttävä, sanavalmis ja miellyttävän olonen lupsakka savoelaenen herrasmies. Tuo varmasti asenteellaan ja rauhallisuudellaan positiivisen mausteen myös joukkueen sisäisiin kemioihin, tuumailee markkinoinnista ja somesta vetovastuussa oleva joukkueenjohtaja Jani Korhonen.

Ilpo Mantsisen haaastattelu 24.5.2020 Suonenjoen jäähallissa.