Aleksi Hoivala, Tuukka Karjalainen ja Miro Kyöttinen liittyvät karhupaitaan!

Aleksi Hoivala on 24-vuotias Karhu-Kissojen kasvatti. Aleksi kokosi puolustajan paikalla 24 ottelussa pisteet 4+4 ja on pelannut 2-divisioonassa yhteensä 40-ottelua.

-Aleksi on puolitoista kautta ollut valmennuksessani. Hän pelasi Lapinlahdella isossa roolissa. Erittäin vahva luistelija, kova kamppailija sekä omaa hyvän laukauksen. Aleksilla on myös loistava asenne harjoitteluun sekä kova voitontahto, Petri Tiainen kertoo.

-Hyvät fiilikset lähteä karhupaitaan sillä olen kuullut hyvää joukkueen toiminnasta. Totta kai tuttuvalmentaja, helpotti päätöstä vielä enemmän, sillä tiedän että hyvissä käsissä ollaan. Tulen tekemään parhaani ja siten osaltani auttamaan joukkuetta kehittymään ja menestymään tulevalla kaudella. Meillä on hyvä nuori porukka kasassa, jolla tulemme nostamaan SuKiKan takaisin mestaruus kahinoihin, Hoivala kertoo päättäväisesti.

Tuukka Karjalainen on 21-vuotias KalPan kasvatti. Tuukka pelaa niin hyökkääjänä kuin puolustajanakin. Tuukka kokosi 25 ottelussa pisteet 6+13 ja on pelannut 2-divisioonassa yhteensä 36-ottelua.

-Tuukka on pelipaikaltaan hyökkääjä ja onkin sarjan parhaita kiekon ylös tuojia, omaa erittäin hyvän luistelun sekä kiekonhallinnan. Paljon potentiaalia nousta joukkueen ratkaisupelaajaksi, kun kehitetään eteenpäin kokonaisvaltaista pelaamista, Tiainen kertoo.

– Hieno liittyä karhupaitaan, koska olen kuullut organisaatiosta paljon hyvää, niin nyt vaan odotetaan, että päästään pelaamaan, kertoo Karjalainen.

Miro Kyöttinen on 20-vuotias KalPan kasvatti. Miro on pelipaikaltaan puolustaja ja kokosi viimekaudella 25 ottelussa pisteet 2+8.

-Mirolla on yksi kausi alla miesten pelejä. Hän paransi paljon peliään kauden edetessä. Nuoresta iästään huolimatta pelaa erittäin miehekkäästi ja on todella luotettava puolustaja. Hän pystyy myös hyvään kiekolliseen peliin, Tiainen kertoo.

-Hieno tulla Suonenjoelle pelaamaan. Olen kuullut pelkkää hyvää organisaatiosta ja minulla on kova odotus päästä syksyllä pelaamaan, kertoo Kyöttinen.

——————————–

Pelaajat ovat tuttuja Lapinlahden kaudelta Tiaiselle, joten pelaajien kyvykkyys ja potentiaali ovat tiedossa.

-Olen erittäin iloinen, että pojat päätyivät Suonenjoelle pelaamaan. Koko kolmikko sopii erinomaisesti nuoreen ja eteenpäin pyrkivään joukkueeseen, päättää Tiainen.